Jos Android-televisiossa on Play Kauppa -sovellus:

1. Avaa Google Play -kauppa Android-televisiosta

2. Etsi Singa, asenna ja avaa sovellus

3. Valitse Luo uusi tili tai Kirjaudu sisään olemassaolevalla tilillä ja saat aktivointikoodin

4. Jatka aktivointisivulle mobiililaitteella tai tietokoneella (https://singa.com/device), kirjaudu sisään ja syötä koodi

Mikäli Android-televisiossa ei ole Play Kauppa sovellusta, niin voit käyttää televisiota ulkoisena näyttönä liittämällä television mobiililaitteeseen tai tietokoneeseen.

Puhelimen tai tabletin liittämiseen tarvitset vain kaapelin ja mahdollisesti adapterin. Huomioithan, että juuri sinun laitteisiisi sopivista kaapeleista ja adaptereista parhaan tiedon ja suositukset saat elektroniikkamyyjältäsi.

Ohjeet näytön jakamiseen tietokoneelta löydät täältä.

Lue lisää täydellisen karaokekokemuksen luomisesta kotioloissa!