Premium-tilauksen hallinta
Singan nettisivujen kautta tehdyn Premium-tilauksen irtisanominen
Singan nettisivujen kautta tehdyn Premium-tilauksen irtisanominen

Harmi, että haluat lopettaa! Voit kuitenkin perua tilauksesi milloin vain.

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Kun irtisanot Premium-tilauksen, se ei uusiudu enää automaattisesti vaan lopetetaan nykyisen laskutusjakson loppuessa. Tämän jälkeen tilisi palaa Freemium- eli ilmaistasolle.

Voit irtisanoa Singan nettisivujen kautta tehdyn Premium-tilauksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu Singa-tilillesi.

2. Klikkaa 'Laskutus'-välilehden 'Tilaus'-kohdasta Muokkaa.

3. Klikkaa Peruuta tilaus.

Alla kuvalliset ohjeet irtisanomisen tekemiseen mobiililaitteen ja tietokoneen selaimella.

Huomioithan, että ohjeissa irtisanominen on tehty Android-puhelimella ja Windows-tietokoneella. Laitteestasi ja näyttösi koosta riippuen näkymäsi saattaa hieman poiketa alla olevista kuvista.

Premium-tilauksen irtisanominen mobiililaitteen selaimen kautta:

Singa Premium tilauksen irtisanominen
  • Avaa laitteesi selainsovellus, esimerkiksi Chrome tai Safari

• Mene osoitteeseen www.singa.com

• Kirjaudu sisään Singa-tunnuksillasi

• Napauta oikean yläkulman kolmea viivaa

• Valitse Asetukset

• Napauta sivun yläreunassa olevaa alasvetovalikkoa

• Valitse Laskutus-välilehti

• Napauta Muokkaa-painiketta

• Napauta Peruuta tilaus -painiketta

• Voit halutessasi antaa palautetta. Vahvista peruutus napauttamalla Peruuta tilaus -painiketta

Premium-tilauksen irtisanominen tietokoneen selaimella:

Singa Premium tilauksen irtisanominen
  • Avaa tietokoneen internet-selain, esimerkiksi Chrome tai Safari

• Mene osoitteeseen www.singa.com

• Kirjaudu sisään Singa-tunnuksillasi

• Klikkaa oikeassa yläkulmassa näkyvää käyttäjänimeäsi

• Klikkaa avautuvasta alasvetovalikosta Asetukset

• Klikkaa vasemmassa reunassa olevaa Laskutus-välilehteä

Singa Premium tilauksen irtisanominen
  • Klikkaa muokkaa

• Klikkaa Peruuta tilaus

• Anna halutessasi palautetta

• Vahvista peruutus klikkaamalla Peruuta tilaus

Teitkö tilauksen sovelluksen kautta? Täältä ohjeet sovelluskauppojen kautta tehtyjen tilausten peruuttamiseen: