Kun irtisanot Premium-tilauksen, se ei uusiudu enää automaattisesti vaan lopetetaan nykyisen laskutusjakson loppuessa. Tämän jälkeen tilisi palaa Free-tasolle.

Voit irtisanoa tilauksesi seuraavasti:

Google Play-kaupan kautta tehty tilaus
Jos olet tehnyt Singa-tilauksesi Android- tai Android TV -sovelluksen kautta, tulee sinun irtisanoa tilauksesi Google Play-kaupan kautta.

Tilauksen peruminen mobiililaitteella

1. Avaa mobiililaitteestasi Google Play -sovellus

2. Napauta näytön yläreunasta hakukentän oikeassa laidassa olevaa ympyräkuvaketta, jonka sisällä kirjain

3. Avaa Maksut ja tilaukset -välilehti

4. Valitse tilaukset

5. Etsi Singa

6. Peruuta tilaus

Tilauksen peruminen tietokoneen selaimella

1. Avaa Google Play-kaupan tilisivu.

2. Etsi 'Tilaukset'-listasta Singa.

3. Valitse Peruuta tilaus.

Lisäohjeita löydät Google Play-ohjeista.

Teitkö tilauksen nettisivujemme tai App Storen kautta? Voit peruuttaa tilauksen täältä löytyvien ohjeiden avulla:

Singan nettisivujen kautta tehdyt tilaukset

App Storen kautta tehdyt tilaukset