Premium-tilauksen hallinta
Google Playn kautta tilatun Premium-tilauksen irtisanominen

Harmi, että haluat lopettaa! Voit kuitenkin perua tilauksesi milloin vain.

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Kun irtisanot Premium-tilauksen, se ei uusiudu enää automaattisesti vaan lopetetaan nykyisen laskutusjakson loppuessa. Tämän jälkeen tilisi palaa Freemium -eli ilmaistasolle. Ilmaistasolla voit laulaa 5 kappaletta päivässä.

Voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

Google Play-kaupan kautta tehty tilaus
Jos olet tehnyt Singa-tilauksesi Android- tai Android TV -sovelluksen kautta, tulee sinun irtisanoa tilauksesi Google Play-kaupan kautta.

Tilauksen peruminen mobiililaitteella

1. Avaa mobiililaitteestasi Google Play -sovellus

2. Napauta näytön yläreunasta hakukentän oikeassa laidassa olevaa ympyräkuvaketta, jonka sisällä on kirjain

3. Avaa Maksut ja tilaukset -välilehti

4. Valitse Tilaukset

5. Etsi Singa

6. Peruuta tilaus

Tilauksen peruminen tietokoneen selaimella

1. Etsi "Tilaukset" -listasta Singa.

2. Valitse Peruuta tilaus.

Lisäohjeita löydät Google Play-ohjeista.

Teitkö tilauksen nettisivujemme tai App Storen (Apple) kautta? Voit peruuttaa tilauksen täältä löytyvien ohjeiden avulla: