Kun irtisanot Premium-tilauksen, se ei uusiudu enää automaattisesti vaan lopetetaan nykyisen laskutusjakson loppuessa. Tämän jälkeen tilisi palaa Free-tasolle.

Voit irtisanoa App Storen kautta tehdyn Premium-tilauksesi seuraavasti:

App Store:n kautta tehty tilaus
Jos olet tehnyt Singa-tilauksesi iOS- tai Apple TV-sovelluksemme kautta, tulee tilaus irtisanoa Apple ID-tilisi kautta.

Apple:n ohjeet tilauksen peruuttamiseen löydät täältä.

Tai voit seurata näitä ohjeita mobiililaitteellasi:

1. Valitse laitteestasi Asetukset → [nimesi] → iTunes Store ja App Store.

2. Napauta näytön ylälaidassa olevaa Apple ID:täsi.

3. Napauta 'Näytä Apple ID'. Laitteesi saattaa pyytää kirjautumaan tai käyttämään Touch ID:tä.

4. Napauta 'Tilaukset' ja etsi listasta Singa.

5. Valitse Peru tilaus.

Löydät linkin tilaustietoihisi myös sähköpostitse Apple:lta saamastasi tilausvahvistuksesta.

HUOM: Applen peruutuskäytännön mukaisesti tilauksesi saattaa uusiutua, jos et poista automaattista uusintaa käytöstä vähintään 24 tuntia ennen uusiutumispäivää.

Teitkö tilauksen Singan nettisivujen tai Google Play -sovelluskaupan kautta? Näiden ohjeiden avulla voit irtisanoa tilauksesi:

Singan nettisivut

Google Play -kauppa