Kun peruutat Premium-tilauksen, se ei uusiudu enää automaattisesti vaan lopetetaan nykyisen laskutusjakson loppuessa. Tämän jälkeen tilisi palaa Free-tasolle.

Voit perua tilauksesi seuraavasti riippuen siitä oletko tehnyt tilauksen nettisivujemme, Google Play-kaupan tai Apple Store:n kautta:

Singan nettisivujen kautta tehty tilaus

1. Kirjaudu Singa-tilillesi.
  2. Klikkaa 'Laskutus'-välilehden 'Tilaus'-kohdasta Muokkaa.
  3. Klikkaa Peruuta tilaus.

Google Play-kaupan kautta tehty tilaus
Jos olet tehnyt Singa-tilauksesi Android- tai Android TV -sovelluksen kautta, tulee sinun perua tilauksesi Google Play-kaupan kautta.

1. Avaa Google Play-kaupan tilisivu.
  2. Etsi 'Tilaukset'-listasta Singa.
  3. Valitse Peruuta tilaus.

Lisäohjeita löydät Google Play-ohjeista.

App Store:n kautta tehty tilaus
Jos olet tehnyt Singa-tilauksesi iOS- tai Apple TV-sovelluksemme kautta, tulee tilaus perua Apple ID-tilisi kautta.

Apple:n ohjeet tilauksen peruuttamiseen löydät täältä.

Tai voit seurata näitä ohjeita mobiililaitteellasi:

1. Valitse laitteestasi Asetukset → [nimesi] → iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta näytön ylälaidassa olevaa Apple ID:täsi.
  3. Napauta 'Näytä Apple ID'. Laitteesi saattaa pyytää kirjautumaan tai käyttämään Touch ID:tä.
  4. Napauta 'Tilaukset' ja etsi listasta Singa.
  5. Valitse Peru tilaus.

Löydät linkin tilaustietoihisi myös sähköpostitse Apple:lta saamastasi tilausvahvistuksesta.

HUOM: Applen peruutuskäytännön mukaisesti tilauksesi saattaa uusiutua, jos et poista automaattista uusintaa käytöstä vähintään 24 tuntia ennen uusiutumispäivää.